Performancefestival Kamernest zoekt performers, slampoëten en vertellers

KamernestStraatwoordenaar vzw organiseert voor de tweede maal het performancefestival KAMERNEST tijdens het laatste weekend van september (23-25 september).

Verschillende huiskamers, ateliers, woonboten,… van het Rabot zullen opnieuw het decor zijn van performances en podiumkunstenaars uit uiteenlopende disciplines.

* Kamernest is een platform voor talent van alle leeftijden. Straatwoordenaar is op zoek naar performers die een concept (circus, storytelling, installaties, theater, cabaret, dans, spoken word, muziek enz.) kunnen brengen dat uitvoerbaar is in de deelnemende locaties. De tweede editie van het festival legt de focus nog meer op de buurt en zet de performers aan tot het inspelen op het verhaal van het Gentse Rabot.

* Vertellers duiken met een aantal verhalen in de geschiedenis van het Rabot en nemen het publiek mee naar de verschillende locaties van de performances.

* Nieuw dit jaar is het festivalcafé. Zaterdagavond wordt hier een open mic georganiseerd voor slampoëten.

Performers, vertellers en slampoëten: stuur een omschrijving van je performance, de discipline(s), een video- of audiofragment (indien mogelijk) en je contactgegevens naar kamernest@straatwoordenaar.be (voor de vertellers ook een korte motivatie). Deadline is 1 mei.