Preselections

CBK 2017

Heb je zelf iets te vertellen op een podium en wil je kans maken op de titel van Belgisch Kampioen Slam Poetry? Aarzel dan niet en neem deel aan een van de voorrondes in Gent, Antwerpen, Kortrijk, Brussel en Leuven. Komen supporteren voor jouw favoriet mag ook uiteraard. De winnaars van de Vlaamse voorrondes plaatsen zich voor de finale van het BK Poetry Slam op 28 oktober in het Kaaitheater in Brussel.

Voorrondes CBK 2017 
  • 24 mei: Antwerpen in MAS, georganiseerd door You On Stage. Vanwege het groot succes is het maximum aantal inschrijvingen voor deze voorronde al bereikt. Je kunt je nog steeds inschrijven, maar dan kom je op de reservelijst terecht, een plekje is dus niet meer verzekerd. We nodigen je wel van harte uit die avond zodat je al genoeg inspiratie krijgt voor jouw deelname volgend jaar! Check het facebookevent en laat ons weten of je komt: www.facebook.com/events.
  • 2 juni: Kortrijk in Hip Hop Academie De Stroate. Inschrijven doe je door een mailtje te sturen naar destroate@gmail.com. Check hun facebookevent hier.
  • 16 september: Brussel, georganiseerd door Pianofabriek. Dit is een tweetalige voorronde. Info volgt.
  • 28 september: Leuven, georganiseerd door Urban Woorden in samenwerking met 30CC. Info volgt.

BATTLE

Ben je benieuwd naar hoe een voorronde eraan toegaat? Bekijk eens het filmpje van de voorronde vorig jaar in Antwerpen: